Bestill time

Første gang hos oss

Hos oss er du i sentrum.

Vi begynner alltid med at du får fortelle om ditt problem og hvorfor du har oppsøkt tannlege. Dette er like viktigt som en grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse. Som ny pasient er det viktig for oss at vi blir kjent med deg og at du blir kjent med oss. Mange er engstelige og urolige for hva som skjer ved første besøket og derfor er det viktig å vite at den første timen din, som vi har satt av god til er helt smertefri. Vi setter vanligvis av ca 30 min til det første besøket.

Før du kommer inn til den første timen vil du få utlevert et helseskjema som det er viktig at du fyller ut så nøyaktig som mulig. Senere forskning har vist at tannhelse har nær sammenheng med generell helse og det er derfor viktig at vi får vite om du bruker medisiner eller lider av noen sykdommer. Enkelte sykdommer kan til og med gi mulighet for trygderefusjon og derfor er det viktig at vi får korrekte opplysninger om din helsetilstand.

Etter undersøkelsen samtaler vi om det vi har funnet ut. På den måten får du kunnskap om tilstanden i munnhulen og tennene dine. Så forklarer tannlegen alternative behandlings planer, og du får vite kostnaden på aktuelle alternativer. På denne måten kan du, etter tannlegens råd, velge den behandlingen som passer deg best.